Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će to jako teško

Engleski reprezentativci upozoreni: O njemu ne smiju pričati!

Engleski nogometni izbornik Roy Hodgson upozorio je igrače svoje momčadi da ne želi da im išta odvlači pažnju uoči nadolazeće prijateljske utakmice protiv Škotske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Konkretno, mislio je Hodgson kako ne želi da igrači među sobom u reprezentaciji pričaju o potencijalnom transferu Waynea Rooneyja iz Manchester Uniteda u Chelsea, iako je svjestan činjenice da je takve glasine jako teško zaustaviti, posebice uzme li se u obzir da je Rooney blizak s nekim igračima Chelseaja, a ujedno reprezentativcima.

"To bi moglo biti biti teško. Ashley Cole i Wayne su prilično bliski prijatelji. David Moyes to mora također znati. Ako neće o tome razgovarati u hotelu, razgovarat će telefonski. Ali ja ću svima jasno dati do znanja i Chelseajevim igračima i igračima Manchester Uniteda da je ovo Engleska", rekao je Hodgson.

"Ne očekujem da nitko niti na jednu minutu odvrati pozornost od onoga što je ovdje važno. Moram reći da su obojica i David Moyes i Jose Mourinho, imali ovdje puno razumijevanja za moju situaciju."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider