Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

EKSKLUZIVNO Doznajte što Mandžukić misli o dolasku Guardiole u Bayern!

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u odličnoj je formi. Bilježi sjajne igre u dresu Bayerna, ali i hrvatske nogometne reprezentacije. U ekskulzivnom razgovoru za Dnevnik Nove TV kratko se osvrnuo na svoj status u Bayernu, trenutnu formu, ali i novog trenera Guardiolu koji na klupu Bayerna stiže na kraju sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić proživljava najbolje dane nogometne karijere. U njemačkom velikanu Bayernu iz prve je postave izgurao do sada nezamjenjivog Marija Gomeza, a usput je sa 14 postignutih pogodaka postao i prvi strijelac Bundeslige.

"Osjećam se odlično, svjestan sam i sam da igram jednu od svojih najboljih sezona i ne želim da to stane. Želim da to ide tako dalje i trudim se na sve moguće načine da tako i ostane. Najbitnije je da budem zdrav, a ovo ostalo ne brinem se ništa", kaže Mandžukić.

O svemu što ga je dočekalo u bavarskom klubu ima samo riječi hvale.

"Od prvog dana od kad sam došao sam se osjećao super i svi ljudi u klubu su se potrudili da mi pomognu, sve štima i ja moram samo davati sve na utakmici, a za sve ostalo su oni tu."

Na klupu minhenskog kluba na kraju sezone stiže novi trener Pep Guardiola. Trenutačno prvi strijelac Bundeslige kaže kako o tome još ne razmišlja, ali i ne strahuje za svoju poziciju.
"Na razmišljam o tome, imamo trenera do kraja prvenstva i želimo i njemu i nama za oproštaj pokloniti trofeje.“

Mandžukić je svoju sjajnu formu potvrdio i na prijateljskoj utakmici protiv Juže Koreje. Osim odličnog nastupa postigao je i prvi pogodak na utakmici i upravo je i njegova forma razlog za optimizam uoči važne kvalifikacijske utakmice protiv Srbije u ožujku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider