Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se kazna

Dobre vijesti za Marija Mandžukića: FIFA blaga prema Francuzu!

Laurent Koscielny, francuski reprezentativac, dobio je samo jednu utakmicu suspenzije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA) kaznila je francuskog braniča Laurenta Koscielnyja sa samo jednom utakmicom suspenzije, tako da će moći igrati od početka Svjetskog prvenstva.

Podsjećamo, u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP Francuzi su u Kijevu poraženi od Ukrajine s 2-0, a Koscielny (28) je isključen u samoj završnici zbog udaranja Oleksandra Kučera. Budući da je dobio samo jednu utakmicu suspenzije, svoju je kaznu već odradio u uzvratu protiv Ukrajine u kojem su ''tricolori'' na Stade de Franceu slavili s 3-0 i plasirali se u Brazil.

U Francuskoj su strahovali da bi branič Arsenala mogao dobiti tešku kaznu koja bi dovela u pitanje njegov nastup na SP-u, no ovako izbornik Didier Deschamps ima jednu brigu manje. Hoće li sličnu kaznu dobiti i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je dobio izravni crveni karton u drugoj utakmici doigravanja za SP Hrvatske s Islandom? (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider