Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brige za Wilmotsa

Dobra vijest za Štimca, ozlijedio se prvi strijelac Premierlige

Christian Benteke, belgijski napadač i ponajbolji nogometaš Aston Ville, pauzirat će najmanje mjesec dana zbog ozljede kuka, koju je zadobio u premierligaškom ogledu protiv Norwicha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog toga Christian Benteke nije igrao u utorak ogled 3. kola Liga kupa protiv Tottenhama, ali se očekivalo kako će se relativno brzo vratiti na travnjake. No, The Telegraph je potvrdio da je njegova ozljeda daleko ozbiljnija no što se u prvi mah činilo, te da mu slijedi barem 30-ak dana odmora od nogometa.

To znači kako Benteke neće igrati za belgijsku reprezentaciju protiv Hrvatske, u kvalifikacijskom ogledu za odlazak na Svjetsko prventvo 2014. godine, što će se održati u Brazilu. U Zagrebu se ogled druge Hrvatske i vodeće Belgije (pet bodova više) igra 11. listopada.

Prošle je sezone 22-godišnji Benteke zabio 23 gola u svim natjecanjima, a ove sezone četiri u pet dosadašnjih premierligaških nastupam kao i Daniel Sturrigde i Olivier Giroud.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider