Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napad na Kup konfederacija

Brazilci utrpali tri komada Francuzima: Prva pobjeda još od 1992.!

Brazil je pobijedio Francusku 3:0 u prijateljskoj utakmici u Porto Alegreu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilska nogometna reprezentacija u prijateljskoj je utakmici u Porto Alegreu pobijedila Francusku s 3-0 i tako na dobar način najavila lov na naslov na skorašnjem Kupu konfederacija.

Uoči nedjeljnog okršaja, Francuzi nisu izgubili od Brazila u šest uzastopnih utakmica. ''Seleçao'', pak, nije izgubio na domaćem terenu od europske reprezentacije još od 1984. i poraza od Engleske. U konačnici je niz ''tricolora'' prekinut, a Brazil je odigrao najbolju utakmicu od povratka na klupu Luiza Felipea Scolarija i ostvario prvu pobjedu protiv Francuske od 1992. godine.


Brazil 3-0 France (All Goals) 09.06... by ourmatch

Brazilci su poveli u 54. minuti kada je veznjak Chelseaja Oscar iskoristio ubacivanje Freda. U 85. je minuti sjajan kontranapad okončao vezni nogometaš Lazija Hernanes, a konačnih je 3-0 u trećoj minuti sudačke nadoknade postavio Lucas Moura s bijele točke. Prije toga je Mathieu Debuchy u kaznenom prostoru srušio Marcela.

Kup konfederacija u Brazilu počinje u subotu, a otvorit će ga domaćin dvobojem protiv Japana u Brasiliji. 

Prijateljska utakmica:

Brazil - Francuska 3-0 (Oscar 54, Hernanes 85, Lucas 90+3 - 11m)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider