Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unutar Elfa napeto

Branič Borussije otvoreno: 'U reprezentaciju se lakše dolazi iz Bayerna'

Branič Borussije Dortmund Mats Hummels (25) uvjeren je da se do njemačke nogometne reprezentacije lakše dolazi ako se igra u klubu poput Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Vjerujem da je u principu lakše ući u reprezentaciju ako igrate dobro za Bayern, u usporedbi s igranjem za druge klubove", rekao je Hummels za Welt am Sonntag:

"Ako netko odigra pet dobrih utakmica zaredom za Bavarce više će se pričati o njemu kao potencijalnom reprezentativcu, nego o nekome tko odigra pet dobrih utakmica za Dortmund, Wolfsburg ili Bayer Leverkusen."

Hummels je dosad za njemačku reprezentaciju skupio 28 nastupa, a o svom odnosu s izbornikom Joachimom Löwom kaže: "Moram reći vrlo jasno, u ovoj fazi u kojoj sam imao malu krizu moj je odnos s izbornikom bio puno bolji. Razgovarali smo jako otvoreno i to mi je bilo važno. Sada poznajem bolje njegova razmišljanja i ideje. On je također saslušao moje mišljenje."

Dao je Hummels naslutiti i da neće nikad krenuti stopama Marija Götzea ili Roberta Lewandowskog koji su Borussiju zamijenili, odnosno zamijenit će s Bayernom: "Ne želim nužno igrati za najbolju momčad na svijetu. Radije bih osvojio Ligu prvaka s Dortmundom nego njih šest s nekim drugim klubom."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider