Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zajedno su u skupini

Bivši izbornik ih jako cijeni: 'Njemačka može osvojiti svjetski naslov'

Izbornik nogometne reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Nijemac Jürgen Klinsmann, vjeruje da je aktualna momčad Elfa prvi favorit za osvajanje nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klinsmannova će reprezentacija na Svjetskom prvenstvu igrati u grupi protiv Njemačke, reprezentacije koju je u prošlosti vodio i on, te s kojom je 1990. godine osvojio naslov prvaka svijeta kao igrač.

"Generacija Bertija Vogtsa osvojila je naslov svjetskog prvaka 1974. godine, moja je to uradila 1990., a za ovu sam uvjeren da ima jednaku kvalitetu da ponovno vrati trofej pobjednika u Njemačku", rekao je Klinsmann kojeg su potom novinari upitali što se može očekivati u sudaru SAD-a i Elfa.

"Pokušat ćemo pobijediti!"

Susret Njemačke i SAD-a na rasporedu je u posljednjem, trećem kolu skupine G, koje je na rasporedu 26. lipnja ove godine. Osim s Njemačkom SAD mora odigrati susrete protiv Portugala i Gane.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider