Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne vidi problem

Benzema odbio pjevati himnu jer nije ni Zidane: 'Nećete me natjerati'

Francuski nogometni reprezentativac Karim Benzema odgovorio je kritičarima u rodnoj mu zemlji, koji mu zamjeraju što na intoniranju himni ne pjeva Marseljezu s ostatkom reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nikada u životu nisam pjevao himnu, pa neću ni sada početi. To što ne pjevam himnu ne znači da ne volim Francusku ili da nemam namjeru postići hat trick na utakmici'', rekao nogometaš alžirskih korijena rođen u Lyonu.

''Obožavam reprezentaciju. Ne razumijem nekoga tko to dovodi u pitanje. Ali, nitko me neće natjerati da pjevam. Ne vidim problem iskreno. Zidane nikada nije pjevao, pa ne moram ni ja'', zaključio je napadač Real Madrida u razgovoru za francuski radio.

Trikolore u petak očekuje susret protiv Gruzije, a četiri dana nakon toga možda i krucijalni susret kvalifikacija protiv Španjolske. Obje utakmice izabranici Didiera Deschampsa igraju pred svojim navijačima.

U šali ćemo dodati... da je Mihajlović izbornik Francuza ne bi tamo zaigrali ni Zizou ni Benzema...(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider