Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lukaku želi igrati

Belgijci došli u Zagreb po pobjedu: Znamo za Mandžu i Modrića!

Napadač belgijske nogometne reprezentacije Romelu Lukaku priznao je da bi bio razočaran kad ne bi igrao u petak protiv Hrvatske u Zagrebu…

Romel Lukaku, igrač Chelseaja na posudbi u Evertonu, u odličnoj je formi, a šanse da će u Maksimiru biti u udarnoj momčadi mu rastu i zbog činjenice da je ozlijeđen napadač Aston Ville Christian Benteke.

>> Novi udarac za Belgiju uoči Maksimira!

>> Više od pola Europe u igri za Brazil: Hrvatska još drhti

„Naravno da bih bio razočaran da ne zaigram. Zabio sam četiri gola u dvije i pol utakmice za Everton i u dobroj sam formi. No, izbornik je taj koji odlučuje, a na meni je da dam najbolje od sebe“, istaknuo je Lukaku za belgijske medije.

„Nadam se da ćemo igrati dobro i pobijediti u petak. U ovim kvalifikacijama još uvijek nismo poraženi i moramo napraviti sve da tako i ostane. Igrat ću protiv jakih i iskusnih braniča, ali to me ne zabrinjava. Navikao sam na takve igrače u Premierligi“, dodao je 20-godišnjak.

Witsel: Znamo da su Mandžo i Modrić jako opasni

„Želimo plasman na Svjetsko prvenstvo izboriti u petak, a ne u utorak“, poručuje veznjak Belgije Axel Witsel uoči utakmice s Hrvatskom. Igrač Zenita spreman je za gostovanje na Maksimiru.
„Hrvatska ima jako dobru momčad. Znamo da su Mandžukić i Modrić jako opasni. Moramo ih zaustaviti“, rekao je Witsel.
Belgiji će u petak nedostajati Vincent Kompany i Christian Benteke.

„Dovoljno smo kvalitetni. Drugi će igrači preuzeti ulogu vođe od Kompanyja, a i ja sam među njima.“

Hrvatska i Belgija sudarit će se u pretposljednjoj utakmici skupine A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Belgijanci su vodeći s 22 boda, pet više od naše reprezentacije i na pragu su plasmana na SP. (TS/Agencija VLM)

Hrvatska će protiv Belgije...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider