Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strah od ispadanja

Reja umjesto u Hajduku završio u Atalanti

Talijanski nogometni stručnjak Edoardo Reja, koji je u karijeri vodio niz talijanskih klubova, a šest mjeseci proveo i u Hajduku te nedavno ponovno bio kandidat za klupu Bijelih, od srijede će voditi Atalantu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujuću vijest o otkazu Stefana Colantuona i ustoličenju Edoarda Reje kao njegovog nasljednika na klupi Atalante, u srijedu je objavila talijanska agencija ANSA.

Činilo se, naime, da Colantuono unatoč nizu od četiri poraza još uvijek uživa povjerenje vodstva kluba. No, to je očigledno bio samo privid, jer je u srijedu ujutro došao u sportski centar Bortolotti kako bi se pozdravio sa svojim bivšim igračima koje će od danas voditi 69-godišnji Edoardo Reja.

Posljednji klub koji je Reja vodio u Serie A bio je rimski Lazio, s kojim je prošlu sezonu završio na 9. mjestu i odlučio otići iz kluba. Atalanta se nakon četiri uzastopna poraza nalazi na 17. mjestu Serie A sa samo tri boda više od Cagliarija i četiri boda više od Cesene, koji se trenutno uz već otpisanu Parmu nalaze u zoni ispadanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider