Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prometno u Liverpoolu

'Redsi' na pragu dovođenja dva pojačanja među kojima je i hrvatski reprezentativac

Liverpool je sve bliže dovođenju dvojice novih pojačanja uoči nadolazeće sezone. Riječ je o hrvatskom obrambenom nogometašu Dejanu Lovrenu i belgijskom napadaču Divocku Origiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

BBC tako izvještava da je Liverpool već postigao dogovor s Lilleom vezan uz transfer 19-godišnjeg Origija u visini od 10 milijuna funti, a talentirani napadač trebao bi se "redsima" na Anfieldu priključiti tek 2015. godine.

S druge strane, Liverpoolov interes na Lovrena nije minuo usprkos činjenici da je Southampton prije dva tjedna odbio ponudu tešku 20 milijuna funti za njegov transfer. Hrvatski reprezentativac otad je javno zavapio za transferom i čini se da u Southamptonu lagano popuštaju.

Lovren bi tako uskoro lako mogao napustiti redove "svetaca" nakon samo jedne sezone ondje provedene budući je na St. Mary's stigao prošlog ljeta iz Lyona uz odštetu od 8,5 milijuna funti.

Liverpool je dosad tijekom ljetnog prijelaznog roka bio jako aktivan na tržištu. Prodali su svog najboljeg igrača Luisa Suareza Barceloni, ali su doveli Rickiea Lamberta, Adama Lallanu, Emrea Cana i Lazara Markovića, a nadomak su potpisivanju i Loica Remyja. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider