Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Borussia ne da vrh

Rebić zabio, Kovač slavi: Pogledajte sjajan gol za pobjedu

Subotnji program sedmog kola Bundeslige ponudio je pet utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sedmom kolu Bundeslige do šeste pobjede stigla je vodeća Borussia Dortmund. S trijumfom 2:1 u gostima kod Augsburga Žuto-crni iz Dortmunda učvrstili su se na vrhu s 19 bodova i gol-razlikom 21:2.

Sva tri pogotka postignuta su u prvih 25 minuta, a junak Borussije bio je ukrajinski reprezentativac Andrij Jarmolenko, strijelac prvog gola i asistent za drugi. Najbolji igrač Borussije Pierre-Emerick Aubameyang osramotio se u 79. minuti kada je neuspješnim pokušajem "panenke" praktički iz kaznenog udarca dodao loptu vrataru domaćih.

Eintracht Frankfurt čiji je trener bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, s 2:1 je bio bolji od Stuttgarta.

U 42. minuti je povremeni hrvatski reprezentativac Ante Rebić donio vodstvo Eintrachtu da bi gosti u 61. izjednačili (strijelac Terodde).

Samo tri minute nakon što je Stuttgart poravnao novi šok za Eintracht - crveni karton dobio je Fallette.

Ipak, s igračem manje uspjeli su doći do pobjede zahvaljujući Francuzu Sebastienu Halleru koji je majstorski reagirao u trećoj minuti sudačke nadoknade i manirom rasnog golgetera donio sva tri boda Kovačevom sastavu.

S 2:1 je završila i utakmica Borussia Monchengladbach - Hannover, dok na ogledu Wolfsburg - Mainz nije bilo pobjednika (1:1), kao ni na utakmici HSV - Werder gdje nije bilo niti pogodaka.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider