Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca bolje prošla

Realovci se čude Čačiću i njegovim potezima u dvije utakmice Hrvatske

Pripremne utakmice Hrvatske s Izraelom i Mađarskom s osobitom pozornošću pratile su se u Španjolskoj budući da su nam oni suparnici u skupini predstojećeg Eura, ali i zbog El Clasica koji je na rasporedu sljedećeg vikenda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić konkurirat će za sastave idućeg vikenda u El Clasicu.

A španjolski mediji zaključili su da je Barcelona bolje prošla budući da je 'Raketa' preskočio utakmice u Osijeku i Budimpešti, dok su Modrić i Kovačić dobili gotovo punu minutažu. Luka je igrao 157 minuta, a Mateo 108.

''Trener Reala Zinedine Zidane je sretan jer se nitko nije ozlijedio'', naglašava AS i dodaje:

''Real je pozorno pratio hrvatske okršaje u kojima Modrić nije dobio predah. Iako ga za tjedan dana čeka derbi s Barcelonom, Luka je odigrao svih 90 minuta protiv Mađarske. Real je bio iznenađen Čačićevom odlukom, jer je hrvatski izbornik izvršio samo jednu izmjenu i to u 75. minuti kada je teren napustio Kovačić.

Španjolci su još pohvalili igru hrvatskog veznog reda te Perišića i Modrića proglasili našim najboljim igračima u spomenutim utakmicama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider