Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loš posao 'kraljeva'

Real zakapario novo pojačanje: Opekli se na najskupljem Španjolcu!

U posljednjih nekoliko sati puno toga se događa u Real Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Norveški supertalent Martin Odegaard već je predstavljen na Santiago Bernabeuu, a nekoliko tisuća kilometara dalje, u brazilskom Belo Horizonteu liječnički pregled prošao Lucas Silva, novo Realovo pojačanje.

Brazilski i španjolski mediji ističu kako je postignut preliminarni dogovor između Reala i Cruzeira te su potrebne samo formalnosti da se zaključi posao.

Brazilski veznjak će se nakon liječničkog pregleda odmah zaputiti prema Madridu gdje će potpisati šestogodišnji ugovor s aktualnim prvakom Europe.

Spekulira se, ovisno o izvoru, da će odšteta iznositi oko 13 milijuna eura, s time što se s raznim bonusima može popeti do 18 milijuna. Iako je Lucas Silva već odavno na radaru Reala, pregovori su se ubrzali nakon što je postalo jasno da će Asier Illarramendi napustiti Bernabeu.

Illarramendi će najvjerojatnije nastaviti karijeru u Athleticu, koji je za njega spreman iskrcati oko 25 milijuna eura, možda milijun-dva manja. Podsjećamo da je Bask ljetos prešao u Real Madrid iz Real Sociedada u najvećem transferu „kraljevskog kluba“ kada su u pitanju španjolski nogometaši. Spekuliralo se s cifrom od 40 milijuna eura, vjerojatno su u to uključeni i bonusi, dok je osnovna odšteta vjerojatno oko 33 milijuna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider