Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali bit će teško

Real već priprema novi transfer: Nova meta također iz obrane

Real Madrid počeo je ljetni šoping i prije ljeta, a nakon Porta zavirili su u izlog Valencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madriđani su sve dogovorili s Portom i Brazilcem Danilom oko ljetnog transfera čime su pobijedili Barcelonu u direktnom okršaju za rješenje na desnom beku. No, madridski mediji pišu kako je već određena nova meta u obrani. Radi se o ovaj put o lijevom bočnom nogometašu iz Valencije, José Luisu Gayi.

Gaya još nije napunio 20 godina, ali ove je sezone izborio mjesto na lijevom bočnom u klubu čiju je nogometnu školu prošao. Real je ušao u razgovore s agencijom Toldrá Consulting koja zastupa mladog nogometaša čija je otkupna klauzula 18 milijuna eura.

Valencia pak pokušava produžiti ugovor s Gayom. Želja je to novog bogatog vlasnika Petera Lime koji je naredio ljudima iz kluba da dogovore ostanak sjajnog igrača iz pokrajine Valencia. Zasad pregovori nisu urodili plodom. Jako se za njega zanima i Manchester City koji ga vidi kao dugoročno rješenje na mjestu lijevog beka, a čak se spominje i zanimanje Chelseaja.

Gaya je jedan od ključnih igrača današnje Valencije. Odigrao je preko 90% utakmica u sezoni, zabio i jedan gol u prvenstvu i jedan u Kupu kralja. Ukoliko Real uspije, dobio bi domaćeg igrača za duže razdoblje, a za to će navijači uvijek dići palac gore.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider