Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije on za klupu

Real prodaje 'nasljednika Modrića': To je transfer kojeg svi žele

Čini se kako bi Real mogao pustiti Asiera Illarramendija natrag u rodnu Baskiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Athletic Bilbao ozbiljno je zagrizao za defanzivnog veznjaka Real Madrida Asiera Illarramendija, piše madridska Marca. I ne samo to, ovaj sportski dnevnik piše kako je ponuda vrijedna između 20 i 25 milijuna eura ozbiljna i Madriđani bi je mogli prihvatiti.

Illara je stigao prije godinu i pol u Madrid iz Real Sociedada gdje je mladi Bask proveo cijelu dotadašnju karijeru. Došao je zajedno s Iscom jer je Florentino Perez htio više domaćih igrača u momčadi. No, Illara će uskoro napuniti 25 godina, a nije blizu prvih 11 zvjezdanog Reala.

Navodno transfer žele svi. Normalno je da Bask želi igrati, a Real bi dobio nešto novca za neke nove zvijezde. Ancelotti ima Modrića i Kroosa na tim pozicijama i Illara bi dobivao mrvice. Stigao je za 32 milijuna eura, rekli su mnogi previše i pokazalo se točnim.

Predsjednik Athletica Josu Urrutia odlučan je da dovede domaćeg Baska, iako će se vjerojatno neki naljutiti u San Sebastianu. Stvar je ozbiljna i vrlo je moguće da od ovog mjeseca Illara obuće dres kluba iz Bilbaa.

Također, Realu se otvara mjesto za dovođenje Lucasa Silve ovog ljeta. O njemu se puno pričalo već i ove zime, ali je Ancelotti jasno poručio kako će najveće pojačanje biti oporavak Luke Modrića. Khedira će do ljeta odraditi ulaske s klupe, a onda bi trebalo stići svježe pojačanje u veznom redu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider