Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabavili navijače

Real 'petardom' u osminu finala Kupa kralja, Jese se vratio pogotkom

Nogometaši Real Madrida lakoćom su upisali 17. uzastopnu pobjedu, ovoga puta u Kupu kralja. Žrtva je bio trećeligaš Cornella, koja je 'popila' pet komada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to uzvratna utakmica šesnaestine finala Kupa kralja, a Real je u nju ušao s prednošću 4-1. Trener Carlo Ancelotti odlučio je odmoriti svoje najjače snage, no svejedno je na travnjak poslao respektabilnu momčad, predvođenu Jamesom Rodriguezom.

Upravo je Kolumbijac bio strijelac dva pogotka, prvog i trećeg na utakmici. Dogodilo se to u 16. minuti, kada je nakon asistencije Isca sjajno lobao vratara, te u 34. kada je precizno pogodio donji desni kut nakon fenomenalne asistencije petom Chicharita.

Isco je bio strijelac za 2-0 u 31. minuti, dok je Borja Lopez u 60. zabio autogol za 4-0.

U 63. minuti Ancelotti je u igru uveo Jesea Rodrigueza, čovjeka koji je zbog ozljede ligamenata koljena izbivao 258 dana. Samo 14 minuta kasnije postigao je peti i konačni pogodak za 'kraljevski klub'.

U preostale dvije odigrane utakmice dosada Athletic Bilbao remizirao je kod Alcoyana (1-1), dok je Espanyol slavio kod Deportivo Alavesa 2-0. Riječ je o prvim utakmicama iste faze natjecanja.

Kup kralja, 1/16:
Real Madrid - Cornella 5-0, prva utakmica 4-1
Deportivo Alaves - Espanyol 0-2
Alcoyano - Athletic Bilbao 1-1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider