Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljevi ogorčeni

Katalonci razbjesnili Madriđane: Real sprema Barci gadno iznenađenje

El Clásico se primiče, tenziju su već dotakle nebo, a uzavrele strasti uzimaju maha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Barcelona preko svoga direktora Guillerma Amora poručila kako neće upriličiti pobjednički špalir igračima Reala na izlasku iz tunela Santiago Bernabeua uoči početka El Clásica, Madriđani razmišljaju kako odgovoriti Kataloncima.

Na Santiago Bernabeuu navodno su s neskrivenim ogorčenjem primili informaciju da im Barcelona ne želi uveličati slavlje osvajanja petog trofeja u sezoni. Smatraju da su katalonske izlike smiješne i otrcane, u stilu loših gubitnika.

Međutim, čini se da Kraljevski klub neće odustati od proslave uoči utakmice. Da je Barca odgovorila pozitivno, proslava bi bila kratka, a čini se da će ovako potrajati. Upućeni španjolski mediji pišu da će Real napraviti sve kako bi bila što pompoznija. Madriđani će naprosto natjerati Katalonce da je gledaju, ako već ne žele u njoj sudjelovati.

Prva je ideja bila da se na travnjak izađe samo s trofejem svjetskog klupskog prvaka, ali sada se razmišlja o opciji da se iznesu svi osvojeni trofeji ove godine. Kraljevi će pokušati što više uključiti navijače u proslavu, planiraju napraviti pravi „party“ na travnjaku.

Navodno će kapetan Reala Sergio Ramos odnijeti trofej svjetskog klupskog prvaka na tribine i predati ga najvjernijim navijačima da ga izbliza pogledaju i osjete u rukama. Cijela se ceremonija planira nakon što igrači Barcelone istrče na travnjak. Ako se ove najave obistine, bit će zanimljivo vidjeti što će napraviti igrači Barcelone? U Kataloniji se već vodi žestoka rasprava trebaju li igrači Barcelone pljeskati, samo gledati ili čak okrenuti leđa.

Tenzije su već dotakle nebo, a uzavrele strasti uzimaju maha. Uzimajući u obzir okolnosti u kojima se igra najveći derbi, od zategnutih političkih odnosa Madrida i Katalonije do vjekovnog sportskog rivalstva, te brojne intrige i kontroverze koje ga prate, mnogi su u Španjolskoj mišljenja kako ćemo gledati možda i „najvrući“ El Clásico u povijesti.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider