Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City nudi bogatstvo za Pogbu

Real odlučio prodati Benzemu: Vrijedi li ovu cifru?

Vodstvo Real Madrida namjerava ovog ljeta prodati francuskog napadača Karima Benzemu (27)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za njega navodno traže odštetu od 55 milijuna eura, objavili su u ponedjeljak španjolski mediji.

Karim Benzema je ove sezone u španjolskom prvenstvu zabio 15 golova, a niti proteklih sezona nije se istaknuo efikasnošću. Od dolaska u Real 2009. godine samo je jedne sezone prešao brojku od 20 postignutih pogodaka u Primeri, i to 2011/2012. kada je postigao 21 gol.

No, trener Reala Carlo Ancelotti iznimno cijeni Benzemu, te ističe da se njegov učinak ne može mjeriti samo na osnovu broja golova. Za njega Real traž odštetu od 55 milijuna eura, navode mediji u Španjolskoj.
 

Najtraženiji nogometaš svijeta ovog je ljeta Paul Pogba. Vlasnici Manchester Cityja spremni su platiti Juventusu 97 milijuna eura odštete za francuskog veznjaka, pišu britanski mediji.

Također, Pogbi nude godišnju plaću od 17 milijuna eura, čime bi postao najplaćeniji veznjak u svijetu. Ukoliko se to ostvari, samo bi tri nogometaša na svijetu imala veću plaću od Pogbe, a to su Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney i Lionel Messi.

No, Manchester City nije jedini koji se zanima za Pogbu, tu su još i Paris Saint-Germain, Real Madrid, Chelsea te Manchester United.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider