Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrač nije znao!?

Real ne odustaje: 'Kazna se ne može izvršiti'

Real Madrid se odlučio žaliti na odluku o izbacivanju iz Kupa kralja zbog administrativne pogreške.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni klub Real Madrid u petak navečer i službeno je izvijestio da će se žaliti na odluku o izbacivanju iz španjolskog kupa zbog povrede pravila, jer je kako tvrde njegovi čelnici, i sudac prilikom donošenja presude prihvatio njihov argument da napadač Denis Čerišev nije bio osobno obaviješten da ne smije igrati.

"Real Madrid je primio rješenje suca u petak nešto iza 18 sati i nakon što ga je analizirao, uvidio je da se u njemu navodi kako španjolski nogometni savez nije osobno obavijestio igrača Čeriševa da ne smije igrati. Osobna obavijest jedini je način da kazna bude primjenjiva, kao što se to navodi u disciplinskom pravilniku", navodi Real Madrid u e-mailu poslanom Hini.

Upravo je to razlog zbog kojeg će kraljevski klub uložiti žalbu na odluku o izbacivanju iz kupa, navodi se u poruci.

Nitko nije obavijestio napadača Denisa Čeriševa da zbog skupljenih žutih kartona nije imao pravo nastupa na kup utakmici protiv Cadiza igranoj u srijedu, istaknuo je u petak poslijepodne na izvanrednoj konferenciji za novinare predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Ruski 24-godšinji napadač Čerišev, koji je lani u dresu Villarreala skupio tri žuta kartona u kupu, zabio je u 3. minuti prvi gol za pobjedu Real Madrida od 3-1 u Cadizu u 1/16 finala kupa.

„Nitko mu osobno nije rekao da ne smije igrati. I zbog toga se kazna ne može izvršiti“, odlučni su u Real Madridu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider