Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poraz od Atletica, a onda...

Real melje sve pred sobom, Ancelotti ganja Mourinhov rekord: 'Sve je savršeno'

Možda se očekivala i uvjerljivija pobjeda, ali i 1.0 protiv Liverpoola bilo je dovoljno za nastavak niza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid je 13. rujna pobijedio Reala na Santiago Bernabeuu što je bio drugi poraz zaredom u prvenstvu. Krenule su kritike, ali je onda stigao brutalan odgovor. Real je nanizao 12 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima uz gol razliku 47-11, što je četiri postignuta pogotka po utakmici uz jedan primljeni.

Stroj Carla Ancelottija melje sve pred sobom, tako nisu igrali pod vodstvom Josea Mourinha koji ipak još uvijek drži rekord od 15 uzastopnih pobjeda. Ancelotti tvrdi da ga ne zanima taj rekord, ali je komentirao onaj kojeg ganja Cristiano Ronaldo, ta najboljeg strijelca u Ligi prvaka kojeg drži Raul sa 71 pogotkom.

''Cristiano se trudio, kombinirao s drugima, ali je vratar Simon Mignolet bio na visini zadatka. Uvjeren sam da će Ronaldo srušiti rekord, prije ili kasnije'', rekao je Talijan.

Mnogi su očekivali da će Liverpool teško nastradati zbog forme Reala, ali i odmaranja najvažnijih igrača Brendana Rodgersa.

''Možda smo igrali u slabijem ritmu nego inače, ali pobijedili smo. Moj odnos s Perezom je uvijek bio dobar, nije istina da me želio smijeniti prošle godine. Što se tiče ugovora o tome ćemo pričati u budućnosti, nije sad trenutak za to'', komentirao je Ancelotti i potpisivanje novog ugovora s klubom do 2018.

''Odlično se osjećam ovdje, u velikom sam klubu sa igračima svjetske klase. Sve je savršeno.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider