Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrvatima odmor

VIDEO Razigrani Real se poigrao i razbio gradskog rivala

Nakon krilima velikog preokreta i ulaska u polufinale Lige prvaka Real Madrid je lakoćom preskočio prepreku zvanu Getafe u domaćem prvenstvu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 33. kolu Primere u gostima gradskog suparnika Getafe s 5-1 i približili se vodećoj Barceloni na samo bod razlike.

Real se na krilima plasmana u polufinale Lige prvaka lako obračunao s Getafeom, a oba hrvatska igrača Luka Modrić i Mateo Kovačić susret su odgledali s klupe. Pogotke su za Real, nakon vrlo lijepih akcija i proigravanja, postigli Karim Benzema (29), Isco (39), Gareth Bale (50), James Rodriguez (88) i Cristiano Ronaldo (90+3), dok je počasni gol za Getafe, i to vrlo lijep, postigao Sarabia (84).

Barca ima 76 bodova i utakmicu manje, Real je na 75, a treći je Atletico s 73 boda i također utakmicom manje. Getafe je posljednji s 28 bodova.

Podsjetimo, prije točno 15. dana, 24 sata uoči 'el clasica', Barcelona je ispred Reala imala prednost okruglih 10 bodova! Katalonci i dalje odlučuju o svojoj sudbini do kraja sezone i ne moraju igrati s nijednom momčadi iz društva Top 10. 
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider