Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi rekord Cristiana

VIDEO 'Kombinirani' Real se poigrao s Eibarom, 30. gol Ronalda!

Real Madrid je s 4 :0 slavio protiv Eibara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza u četvrtfinalu Lige prvaka od Wolfsburga, nogometaši Reala u 32. kolu španjolskog prvenstva 'iskalili' su se na Eibaru. Zidaneova momčad slavila je s 4:0 i upisala šestu uzastopnu prvenstvenu pobjedu, od kojih im je zasigurno najdraža ona u Barceloni u prošlom kolu.

Zidane je na ovom susretu odmorio nekoliko igrača, među kojima je i Luka Modrić koji je utakmicu odgledao s tribina. Vidjelo se da su novi igrači donijeli svježinu pa je Real sve pogotke postigao u prvom dijelu. Već u 5. minuti zabio je James iz slobodnog udarca, Lucas je u 18. zabio za 2:0, da bi minutu poslije zabio i Ronaldo.

Konačni rezultat u 39. je postavio Jese, nakon asistencije Cristiana Ronalda. Valja spomenuti i podatak da je Portugalac danas došao do svojeg 30. prvenstvenog pogotka ove sezone, a time je postao i prvi igrač u povijesti koji je uspio u šest uzastopnih sezona postići 30 ili više pogodaka u ligama petice. Uz to, Ronaldo je u pet od spomenutih šest sezona upisao i više od deset asistencija.

Real je trenutačno drugi na ljestvici sa 72 boda, dva više od trećeg Atletica, koji kasnije u subotu gostuje kod Atletica, te četiri manje od vodeće Barcelone, koja također kasnije u subotu gostuje kod Real Sociedada. Eibar je 10. sa 38 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider