Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbog ozljede napustio igru

Real nudi zamjenu za Hazarda koji više ne želi igrati za Mourinha?

Real Madrid navodno je spreman pustiti Jamesa Rodrigueza u Chelsea, ali će od engleskog kluba zauzvrat tražiti Edena Hazarda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho doživio je još jedan težak udarac. U novom porazu Chelseaja, kod hita sezone Leicestera, ozlijedio se Eden Hazard. Belgijac je sam izašao s terena u 31. minuti nakon što se uhvatio za kuk, a umjesto njega u igru je ušao Španjolac Pedro.

Mourinho je kasnije izjavio da se Hazard praktično sam zamijenio, rekavši da bi ozljeda mogla biti teže prirode jer uopće nije mogao nastaviti igru. Ukoliko nije nešto drugo u pitanju.

Naime, više od pola momčadi Chelseaja, uključujući i Hazarda, nije ni blizu forme od prošle sezone, a sve je više nagađanja tko bi mogao napustiti Stamford Bridge. Zbog toga ne bi čudilo da je Belgijac objeručke dočekao ozljedu da ne mora više igrati za Mourinha, s kojim sigurno nije u najboljim odnosima. S druge strane, Portugalac se osjeća izdanim.

Hazard je ove sezone nezadovoljan te igra neprepoznatljivo loše. Već su se pojavljivale informacije kako Belgijac želi napustiti klub, a kako igra Chelsea to sve više postaje realnost. Jer, kako drugačije objasniti da najbolji igrač Premierlige prošle sezone još nije zabio pogodak u prvenstvu.

Kao moguća destinacija belgijskog veznjaka spominje se Real Madrid, koji bi u suprotnom smjeru mogao poslati Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac se nije baš pokazao pojačanjem u 'kraljevskom' klubu, dok je hazard pokazao simpatije prema istom.

Kako god bilo, Mourinha i dalje čekaju nemirni dani te velik broj kritika. Chelsea je trenutno bod od zone ispadanja i nastavi li ovako, sezona bi mogla postati puno gora nego što je itko mogao zamisliti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider