Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovačić vrlo dobar

VIDEO Real na krilima Balea: Pogledajte velike ovacije Luki Modriću!

Real Madrid pobijedio je Leganes 3:0, a Luka Modrić ušao je u igru u 62. minuti i dobio ovacije Bernabeua...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je pobijedio Leganes 3:0 na Santiago Bernabeuu u 11. kolu Primere.

Real sprema spektakularnu objavu: Zidane dobio ultimatum, Modrić na naslovnicama

Gareth Bale bio je dvostruki strijelac (38, 45), a treći gol postigao je Morata u 76. minuti. Možda i najupečatljiviji trenutak utakmice dogodio se u 62. minuti kada je vrlo dobrog Matea Kovačića zamijenio Luka Modrić i dobio velike ovacije Santiago Bernabeua.

Modrić se vratio na travnjak nakon ozljede koljena i više od mjesec dana izbivanja s travnjaka.

Realu je četvrtom pobjedom u nizu zadržao čelnu poziciju na ljestvici i sada ima 27 bodova, pet više od drugoplasirane Barcelone koju večeras očekuje dvoboj sa Sevillom. Leganes je ostao na 17 mjestu sa 10 bodova.

Trener Reala Zinédine Zidane je umjesto ozlijeđenog Karima Benzeme u napadu uz Cristiana Ronalda i Garetha Balea ubacio Alvara Moratu.

Real je prvi put zaprijetio u 21. minuti. Bale se probio po desnom krilu i ubacio na drugu vratnicu, ali Morata nije dobro zahvatio loptu koja je završila iznad grede. Završnica prvog poluvremena pripala je kraljevskom klubu, a sjajno raspoloženi Bale je dvaput matirao gostujućeg vratara Serantesa.

U 38. minuti velški je reprezentativac ispratio dugo Iscino dodavanje s lijeve strane i sjurio se pred gostujuća vrata. Zaobišao je vratara Serantesa i pospremio loptu u praznu mrežu. U sudačkoj nadoknadi Bale je zabio još jedan pogodak. Nakon Kroosovog ubačaja iz slobodnog udarca Morata je glavom spustio loptu za Balea koji dobro iskoristio gužvu i pospremio loptu u Leganesovu mrežu.

Kao što je Realov trener najavio, na teren se nakon operacije koljena početkom listopada vratio Luka Modrić. U 62. minuti hrvatski je kapetan zamijenio Matea Kovačića.

Realov vratar Keylor Navas sjajno je reagirao u 72. minuti i zaustavio opasan udarac Szymanowskog.

Četiri minute kasnije pobjedu domaćoj momčadi potvrdio je Alvaro Morata. Kroos je sjajno pronašao Moratu u kaznenom prostoru, a španjolskom napadaču nije bilo teško prevariti suparničkog vratara za 3:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider