Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapetan zabio i skrivio gol

VIDEO Casemiro spasio Real, Sergio Ramos isključen

Real Madrid je pobijedio Las Palmas 2:1 u 29. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida slavili su u 29. kolu Primere na gostovanju kod Las Palmasa s 2-1 pogotkom Casemira u 89. minuti.

Real je do pobjede došao sretno jer su domaćini igrom zaslužili barem bod. Nakon što je Sergio Ramos u 24. minuti doveo Real u vodstvo, tri minute prije kraja Willian Jose je izjednačio baš nakon pogreške Ramosa.

Real je spasio Casemiro koji je minutu prije kraja nakon udarca s kuta glavom postigao gol za pobjedu. U sudačkoj nadoknadi je isključen Ramos.
Luka Modrić je igrao do 90. minute, a Mateo Kovačić je ušao u igru u 60. minuti.

Sevilla nadigrala Villarreal

U dvobojima 29. kola Primere pobjede su upisali domaćini - Athletic, Sevilla i Levante.

Athletic je u Bilbaou s lakoćom dobio Betis s 3-1, pa su Baski opet šesti s 47 bodova. Bod više na petom mjestu ima Sevilla, koja je u derbiju kod kuće s 4-2 nadigrala Villareal. Gosti su na poluvremenu vodili s 2-1, a u drugom dijelu je Sevilla zabila čak tri gola i približila se četvrtoplasiranome Villarealu na pet bodova.

U gradskom derbiju Levante je pobijedio Valenciju s 1-0, te se i dalje nada da može izbjeći ispadanje. Zadnji su s istim brojem bodova kao Sporting (24), a do spasa ih dijele samo tri boda.

Vodi Barcelona s 75 bodova, Atletico je drugi s 67 bodova, a Real je treći s 63 boda. Las Palmas je ostao 15. s 30 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider