Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sat otkucava

Real dobio pet astronomskih ponuda: Evo tko bi mogao otići i ući u povijest!

Real Madrid u finišu ljetnog prijelaznog roka na stolu ima pet ponuda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za razliku od Barcelone koja je zaokružila momčad za ovu sezonu, Madriđani još uvijek kombiniraju i slažu kadrovsku križaljku. U posljednjim satima prijelaznog roka mogući su još uvijek ulazni, ali i izlazni transferi. Zapravo obje rubrike čvrsto su povezane.

Real u grdnim problemima: Velika zvijezda postavila zahtjev koji je 'smrznuo' Pereza

Ako se Real odluči na prodaju, vjerojatno će i kupovati. Druga stavka više ovisi o prvoj no obratno, jer Real mora nekoga i prodati da bi kupovao. Budući da smo o eventualnim kupovinama Madriđana opširno pisali ovih dana, ovaj put ćemo se orijentirati na one koje bi mogli prodati u posljednji trenutak. Prema informacijama španjolskih medija, Real navodno imat pet ponuda na stolu.

Isco je na radaru nekolicine klubova, koji su navodno spremni izbrojati Realu između 40 i 50 milijuna eura. Prvi u redu stoji Tottenham, a do njega Milan, Juventus i Arsenal. Budući da je već duže nezadovoljan tretmanom i minutažom, Isco vjerojatno ne bi imao ništa protiv odlaska.

James Rodriguez stavlja na teške muke Florentina Pereza. Predsjednik Reala „ulupao“ je u Kolumbijca 80 milijuna eura i nadao se da će mu se investicija vratiti s kamatama. No, Rodriguez se nije uspio nametnuti pa dvije godine kasnije Real za njega teško da može dobiti i 60 milijuna.

Perez je cijelo ljeto odbijao kupce koji su dolazili s manjima ponudama, nije ga želio prodati ispod zamišljene crte, jer bi time praktički priznao težak poraz, odnosno da je iznimno loše investirao. No, možda se u zadnji čas ipak predomisli ili se ipak pojavi kupac koji je spreman ispuniti Perezov zahtjev. Najveći interes pokazali su Arsenal, Manchester United i Chelsea.

Juventus već duže vrijeme pokušava nagovoriti Real da mu prepusti Lucasa Vasqueza, koji je prva alternativa Garethu Baleu. Mladom igraču se ne ide iz Madrida, no Juve nudi Realu 35 milijuna eura. To je već cifra koja tjera na razmišljanje.

Nekoliko engleskih klubova rado bi u svojim redovima vidjeli Realovog defenzivnog veznjaka Casemira. Brazilac se prošle sezone nametnuo Zinedine Zidaneu napravivši veliki korak u svojoj karijeri. Real ne bi tek tako prodao Casemira, ali ponuđena visoka odšteta od strane neimenovanog engleskog golica Madriđane. Navodno je riječ o 50 milijuna eura.

Raphael Varane tiha je patnja Josea Mourinha. Portugalac iznimno cijeni francuskog stopera i rado bi ga vidio na Old Traffordu. Mourinho na sve moguće načina pokušava uvjeriti Pereza da mu prepusti mladog braniča. Teško da će uspjeti, ali nije i nemoguće. Jer, ako ga Real odluči prodati, Varane će vjerojatno nadmašiti Johna Stonesa i postati najskuplji branič na svijetu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider