Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Centimetar po centimetar

Real i Monaco pred dogovorom: Čudesni veznjak stiže na Bernabeu?

Centimetar po centimetar kolumbijski nogometni reprezentativac James Rodriguez (23) približava se transferu u Real Madrid, piše Marca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pregovori između "kraljevskog kluba" i Monaca trenutno u tijeku i vrlo je vjerojatno da će najbolji strijelac Mundijala u Brazilu (6 golova) sljedeće sezone postati novi suigrač hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću.

Marca navodi kako Monaco za Rodrigueza traži 85 milijuna eura, dok su u Realu spremni najviše ponuditi između 70 i 75 milijuna. Prije Mundijala su u Realu mislili da bi Rodrigueza mogli dovesti za 50 do 60 milijuna eura odštete, ali otad su ulozi rapidno porasli, a sjajne igre u Brazilu podigle su kolumbijskom veznjaku cijenu.

U Realu su itekako svjesni činjenice da Rodriguez želi doći na Santiago Bernabeu, što je i sam izjavio i to će vrlo vjerojatno biti činjenica koja će prevagnuti na njihovu stranu. Vjeruje se da će u Realu pokušati razliku u cijeni fiksne odštete prebiti u vidu raznih bonusa, a Realov predsjednik Florentino Perez uvjeren je da će Rodriguez postati treće ovoljetno klupsko pojačanje nakon Tonija Kroosa i Keylora Navasa. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider