Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'sviđa mi se ideja'

Real dobiva novog nositelja igre? Benitez objasnio situaciju oko Ramosa

Madridski Real na pripremama je za novu sezonu, a Rafa Benitez, novi trener kraljevskog kluba, razmišlja o taktici i slaže koncepciju. Tako mu je sinula jedna zanimljiva ideje vezana uz Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velšanin je prošle sezone bio 'trn u oku' mnogim navijačima, pa čak i suigračima, zbog svojih slabijih igara. Međutim, Benitez vjeruje u Balea, te ga čak vidi kao glavnog pokretača Realovih akcija. 

"Bale može igrati razigravača. On može biti nositelj naše igre. Isprobao sam ga na toj poziciji protiv Rome i očigledno je da on može igrati na puno pozicija. Ovo je samo ideja, mišljenje, ali meni se ta opcija sviđa", rekao je Benitez.

Mnogo se pričalo o odlasku Sergija Ramosa u Manchester United, ali Benitezu to nije opcija. Štoviše, odgovorno tvrdi da španjolski stoper ostaje na Santiago Bernabeu.

"Puno se toga nagađalo, ali Ramos je i dalje ovdje i odgovorno obavlja svoju funkciju. Predsjednik je rekao da ostaje, a ja se slažem s njim. Sergio je veliki igrač i potreban nam je, sviđa mi se i kao igrač, ali i kao osoba", zaključio je.

Real je u subotu odradio prvu prijateljsku utakmicu u sklopu Champions Cupa u SAD-u. Nakon 0:0 u regularnih 90 minuta, Roma je slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca 7:6.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider