Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Noć s UEFA-om

Razmažene zvijezde Reala ovo još nisu doživjele: "Šok" uoči finala s Juveom!

Real je odabrao hotel u kojem će odsjesti njegova momčad u Cardiffu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tjednu smo finala Lige prvaka koje se igra 3. lipnja u Cardiffu, na stadionu Millennium kapaciteta 74 500 mjesta. Još uvijek nije baš sva pažnja usmjerena prema finalu, ali španjolski i talijanski mediji polako se zagrijavaju s najavama velikog okršaja Reala i Juventusa.

Real je odabrao hotel u kojem će odsjesti njegova momčad. Radi se o hotelu Mercure Holland, gdje prosječna cijena noćenja stoji „samo“ 80 eura. Hotel ne spada ni među deset najboljih hotela u Cardiffu pa ne znamo kako će reagirati razmažene zvijezde Reala koje su navikle isključivo na teški luksuz. Kad su zadnji put spavali u sličnom hotelu, gdje uglavnom odsjeda "obična raja", nitko se ne može sjetiti.

Madriđani su taj hotel izabrali isključivo zbog sigurnosnih razloga. Teroristički napadi u Velikoj Britaniji, ali i ostatku Europe, posebice se to odnosi na napad na igrače Borussije Dortmund, alarmirali su UEFA-u i podigli stupanj sigurnost na najvišu moguću razinu.

Hotel se nalazi u blizini stadiona, udaljen je oko dva kilometra od Millenniuma, Dakle, kratak je put između hotela i stadiona i bit će ga lakše osigurati od neugodnih iznenađenja.

Zanimljivo je da će Realova ekspedicija dijeliti hotel sa službenicima UEFA-e. Pitanje je kako to da je Juventus izabrao luksuzni resort nekoliko kilometara od centra grad i hoće li s njima u hotelu biti ljudi iz UEFA-e?





 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider