Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoffenheim dobio Bayer

Omraženi klub Bundeslige teško poražen, golijada u Koelnu

Bundesligaši su stigli do 25. od 34 prvenstvene runde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U najzanimljivijim utakmicama subotnjeg programa 25. kola Bundeslige drugoplasirani RB Leipzig je poražen kod Werdera s 0:3, dok je Hoffenheim s 1:0 pobijedio Bayer.

Gol Wagnera u 62. minuti bio je dovoljan za pobjedu Hoffenheima protiv momčadi iz Leverkusena, a Andrej Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za domaćine, dok je Tin Jedvaj ostao na klupi gostiju. Hoffenheim je na četvrtom mjestu sa samo bodom manje od trećeplasirane Borussije Dortmund.

RB Leipzig je doživio težak poraz (0:3) kod Werdera, koji se bori za ostanak. Leipzigova bodovna zaliha se topi pa sada imaju samo tri boda više od Borussie (D), dok je momčad iz Bremena skočila u sigurnu zonu, na 13. mjesto.

Neočekivana je bila golijada u Koelnu gdje su domaćini čak s 4:2 pobijedili Herthu u izravnom obračunu za Europu. Junak dvoboja bio je domaći napadač Modeste, koji je zabio tri gola, i omogućio Koelnu da s devetog dođe na šestu poziciju, koja garantira Europu. Hertha je s 40 bodova ostala peta, a Koeln ima 37 bodova.

Wolfsburg je minimalnom pobjedom kod kuće (1:0) gotovo sigurno poslao Darmstadt u niži rang, jer je taj klub sada čak 11 bodova udaljen od spasa.

U posljednjem subotnjem dvoboju Eintracht Frankfurt i HSV su odigrali 0:0.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider