Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City sprema mega ponudu

'Rat' velikana je počeo: Pogba bi mogao ostvariti najveći transfer u povijesti!

Manchester City priprema mega ponudu veću od 80 milijuna eura za veznjaka Juventusa Paula Pogbu, prenose talijanski mediji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

City u Pogbi vidi dugoročnu zamjenu za Yayu Tourea, ali 22-godišnji Francuz je trenutno na meti i Reala i PSG-a i Barcelone. I svi su spremni poslati financijski izdašnu ponudu.

Gazzetta dello Sport tvrdi da Juve još nije dobio službenu ponudu, ali bit će gotovo nemoguće odbiti ponude koje će ići možda ići i do 100 milijuna eura. 'Stara dama' će također neće biti u mogućnosti zaustaviti Pogbu ukoliko on sam zatraži transfer, iako to još tek mora napraviti.

City je navodno spreman Pogbi ponuditi plaću od devet milijuna eura godišnje ne bi li ga nekako doveo na Etihad. Time bi preko noći više nego udvostručio njegovu plaću.

Mladi francuski nogometaš potencijalno bi mogao postati najbolji igrač na svijetu. Za njegove usluge zainetersirano je nekoliko europskih velikana i svi vjeruju da imaju šanse. Ako se Pogba proda ovo ljeto, to će sigurno biti jedan od najvećih transfera u povijesti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider