Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne ide u Barcu nego...

Raste drama u Realu: 'Sergio Ramos želi otići već ovog ljeta'

Situacija oko Sergija Ramosa se počela jako komplicirati, sudeći po najnovijim vijestima iz Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski sportski dnevnik AS blizak Real Madridu objavio je u nedjelju popodne kao prvu vijest na svom portalu tekst pod naslovom 'Sergio Ramos želi napustiti Real Madrid ovog ljeta'. Da tekst dosljedno prati naslov jasno pokazuje prva rečenica u kojoj se navodi kako je Ramos odlučio otići iz kluba jer je vrlo ljutit zbog posljednjih događaja.

Naime, već se danima po medijima provlači prilično nategnuta teza kako će jedan od najomiljenijih nogometaša Reala otići u mrsku im Barcelonu. To je javno obećao Jordi Majo, jedan od kandidata za predsjednika Barce, ali nikakva druga informacija osim te nije pokazivala da bi se to uistinu moglo i dogoditi.

Šutnja iz Madrida dala je za pravo medijima da nastave špekulirati i zabavljati publiku u ovo nogometom siromašno doba godine. AS piše kako je šutnja Reala po tom pitanju jako naživcirala Ramosa koji traži veću plaću, navodno 20 milijuna eura bruto godišnje. Možda je šutnja kluba upravo odgovor Florentina Pereza na njegova potraživanja.

Najavljeni pregovori s Manchester Unitedom

Prepucavanje se očito nastavlja preko madridskog dnevnika, jer AS ima informacije iz krugova bliskog Ramosu. Čiji će pritisak biti jači vidjet ćemo već ovog ljeta. Stoper Madriđana ne mora otići u Barcelonu, ako želi napustiti klub može prihvatiti poziv Josea Mourinha. No, tu su i Manchester United, PSG i Manchester City koji bi na zeleno svijetlo iz Madrida također ekspresno poslali ponude.

Cadena Cope već donosi informaciju kako u ponedjeljak kreću pregovori između njegovog brata i agenta, Renea Ramosa i - Manchester Uniteda.

Na 'kraljevskom dvoru' je uvijek zanimljivo. Nekako se čini kako bi odlazak u Barcu bio najradikalnije rješenje ove situacije, ali transfer Ramosa očito nije nemoguć kako se to činilo prije koji tjedan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider