Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Danas pregovori

Rapaić u Italiji zbog transfera najboljeg igrača Hajduka: U igri i - Milan!

Još je uvijek aktualna opcija transfera Tina Svena Sušića u ovom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Hajduka početkom godine bio je nadomak prelasku u Inter, ali su se Nerazzurri okrenuli igračima za koje je trener Roberto Mancini procijenio kako odmah mogu pomoći u zadovoljavanju klupskih ambicija, pa su tako na posudbe iz Bayerna i Arsenala dovedeni Xherdan Shaqiri i Lukas Podolski.

U međuvremenu je za Inter potpisao i standardni hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović i sve to u drugi je plan gurnulo realizaciju Sušićeva transfera. Prvotna želja trenera Mancinija, koji je na press konferenciji prije nekoliko tjedana govorio o reprezentativcu BiH kao "ulaganju u budućnost", stavljena je na čekanje.

Međutim, posljednje informacije govore kako bi Tino Sven Sušić ipak mogao ove zime Split zamijeniti Milanom, u transferu iz Hajduka u - Milan.

Talijanski portal specijaliziran za tržište nogometaša Calciomercato.com objavio je kako se Sušićev menadžer Milan Rapaić nalazi u Milanu i tijekom utorka bi trebao odraditi sastanak s predstavnicima Intera. Ne uspiju li Hajduk i Inter postići dogovor, situaciju će pokušati iskoristiti gradski rival Milan kojem uslijed katastrofalnih rezultata i trenutnog 11. mjesta u Serie hitno treba svježa krv i temeljita obnova momčadi.

Osim Rossonera, u igri je Sevilla, ali i, pišu Talijani, nekoliko engleskih klubova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider