Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ne mogu zamisliti"

Ramos bez dlake na jeziku: O Kataloniji, Barceloni i - Piqueu

Obojica spadaju među najbolje obrambene nogometaše svijeta, veliki su sportski rivali, ponekad neprijatelji, a ponekad suigrači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan europskog prvaka Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos gostovao je u emisiji El Transistor na radio postaji Onda Cero i govorio o krizi u Španjolskoj, katalonskom proglašenju neovisnosti, ali i odnosu s Gerardom Piqueom.

"Boli me kada vidim što se događa jer mislim da smo zajedno jači", kazao je Ramos dodavši:

"Tužan sam kada vidim sliku Španjolske koja je poslana u svijet."

Ramos je naglasio i kako je razočaran što španjolska himna "Marcha Real" nema riječi.

"Više me brine što naša nacionalna himna nema riječi nego situacija u Kataloniji. Osjećam zavist kada vidim druge igrače kako pjevaju svoju himnu", dodao je stoper Kraljevskog kluba i Furije.

"Ne mogu zamisliti Primeru bez Barcelone"

Ramos je naglasio kako ne može zamisliti Primeru bez Barcelone dodavši kako je njegov odnos sa suigračem iz reprezentacije Gerardom Piqueom, zagovornikom prava na referendum u Kataloniji, mnogo bolji nego što je bio ranije.

"Ne mogu zamisliti Primeru bez Barcelone. Ne mogu zamisliti da Barcelona igra u nekoj drugoj ligi", kazao je Ramos nastavivši:

"Ako uspoređujemo moj i Piqueov odnos od prije i sad, mogu vam kazati kako se sad slažemo vrlo dobro. Prije nije bilo nikakvog odnosa. Poštujemo jedan drugog zato jer igramo zajedno. Pique je u reprezentaciji uvijek imao uzorno ponašanje, bez obzira što drugi mislili o tome", zaključio je Ramos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider