Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvrnuo se na pojačanja

Rakitić za Iniestu 'donosi Barci ono što je trebalo', veliko priznanje za Halilovića!

Andres Iniesta smatra da je potpisivanje ugovora s Luisom Suarezom garancija da će Barcelona u nadolazećoj sezoni osvojiti pokoji trofej...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''U ovome je trenutku on jedan od najboljih napadača na svijetu. Našoj će momčadi pridonijeti ambicijom, sposobnošću zabijanja golova, radom i pokretljivošću. Za vezne nogometaše imati nekoga poput Suareza kojem se može dodati lopta to je sjajna stvar. Osnovno je imati napadača sposobnog zabiti, a on je jedan od najboljih potpisa ne samo za ovu sezonu već i za budućnost'', smatra vezni nogometaš Barcelone i španjolske reprezentacije.

Osvrnuo se Iniesta i na ostala pojačanja, poput Ivana Rakitića i Jeremyja Mathieua:

''S Ivanom sam dva dana, a s Mathieuom jedan. Svjesni smo njihovih kvaliteta i onoga što mogu napraviti za momčad. Klub je napravio ono što je bilo potrebno, znali su što nedostaje, a oni su dvojica koja su došla dodati ono što će nam pomoći ostvariti ciljeve za sezonu.

Nakon dobre igre protiv Recreativa, Iniestinu pažnju na sebe okrenuo je i Alen Halilović.

''Vrlo kvalitetan igrač, tip nogometaša kakve Barcelona traži. Mlad je i vješt'', izjavio je Iniesta o igraču koji je među osmoricom nogometaša Barcelonine B momčadi koji imat će pravo treninga s prvim timom.

Vijest javljaju španjolski mediji navodeći imena sretne osmorice koje je Luis Enrique, trener katalonskog ponosa, izabrao među kandidatima. Ujedno će Grimaldo, Samper, Ié, Patric, Halilović, Adama, Sandro i Munir moguće biti pozvani i za nastup u momčadi koja će se boriti za naslov u Primeri i Ligi prvaka. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider