Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suarez se vraća

Rakitić upitan za derbi s Atleticom: Hrvat želi igrati, Enrique dvoji

Ivan Rakitić pod upitnikom je za derbi s Atleticom u Kupu kralja zbog problema s koljenom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelonu u srijedu očekuje uzvratni dvoboj četvrtfinala Kupa kralja s Atleticom u Madridu. Iako nije sto posto spreman, Rakitić može igrati, ali Enrique ga vjerojatno neće koristiti iz predostrožnosti. Hrvatski veznjak još uvijek „osjeća“ koljeno lijeve noge zbog čega je preskočio gostovanje kod Elchea u prošlom kolu Primere.

Svjestan važnosti utakmice na Vicente Calderonu, Rakitić želi igrati protiv Atletica, ali sva je prilika da će ga Enrique sačuvati za dvoboj s Villarrealom u sljedećom kolu Primere, pišu katalonski mediji. Barca u nedjelju dočekuje „žutu podmornicu“ na Camp Nou u okviru 21. kola.

Čini se da je Rakitić jedina Enriqueova dvojba što se tiče okršaja s Atleticom, ostatak momčadi u principu je poznat. Sergio Busquets i Andres Iniesta sigurno će biti u veznom redu, Xavi će vjerojatno odmoriti, pa će šansu dobiti Rafinha, ako Rakitić ne bude igrao.

Ter Stegen će po običaju u Kupu kralja biti na vratima, a u zadnjoj liniji Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano i Jordi Alba. Nakon što je utakmicu s Elcheom odgledao s klupe, u udarni sastav vraća se Luis Suarez, tako da će Barca nastupiti sa svojoj zvjezdanom trojkom Neymar, Suarez, Messi. Barcelona se danas vratila treninzima nakon jučerašnjeg slobodnog dana, a predvečer će Enrique predstaviti igračima taktički plan za utakmicu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider