Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Trener mi može vjerovati'

Rakitić samokritičan nakon mršavog boda Barcelone

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je gost mix zone nakon što je njegova Barcelona u sklopu 15. kola Primere uzela samo bod na gostovanju kod Getafea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je odigrala tek 0-0 protiv prosječnog domaćina iz predgrađa Madrida, te se pritom pošteno ispromašivala. Rakitić je igrao do 66. minute, kada ga je na travnjaku zamijenio Andres Iniesta.

"Bila je to trenerova odluka. Svi se borimo za mjesto u momčadi. Ja mislim isključivo na momčad i ako je trener smatrao da je to dobra odluka ja je u potpunosti poštujem. Svi želimo igrati. Ja ću nastaviti naporno trenirati, te igrati za klub. Trener mi u potpunosti može vjerovati", rekao je Rakitić na početku razgovora s medijima.

"Moramo biti samokritični i reći da smo odigrali slabije, no istovremeno moramo ostati pozitivni", smatra hrvatski veznjak.

"Naravno da nismo zadovoljni. Moramo si to priznati i nastojati odraditi bolji posao u budućnosti. Još je puno ostalo do kraja prvenstva i ne smijemo odstupati od svog stila i načina igre. Uoči ove utakmice smo bilježili dobre rezultate i to je pokazatelj da smo na dobrom putu", veli Rakitić.

"Bili smo bolji od Getafea tijekom cijele utakmice, no nedostajao nam je taj posljednji dodir".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider