Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već u srijedu

Rakitić opet hit u Barceloni: 'Sad slijede najteže utakmice'

Nakon sjajne predstave Barcelone u La Coruni opet se hvali igra Ivana Rakitića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo je bio 'sjajno pojačanje' i prvotimac, a onda 'igrač koji nije za Barcelonu'. Nastavlja se turbulentna prva sezona Ivana Rakitića u Barci, a sada je opet u fokusu javnosti zbog one ljepše strane – dobrih igara. Luis Enrique nije mu vjerovao do kraja i ostavio ga na klupi u najjačim utakmicama, ali hrvatski je veznjak u pobjedi protiv Atletica pokazao kako mu je mjesto u prvih 11 zvjezdane momčadi iz Katalonije.

Ponovio je to u La Coruni gdje je Deportivo pregažen s 4:0 uz novi hat-trick Lea Messija i dvije asistencije Rakete. Sportski dnevnik Mundo Deportivo navodi upravo Rakitića kao prekretnicu te piše kako je potvrdio da zaslužuje povjerenje Luisa Enriquea.

''Napredovali smo posljednjih tjedana i tako trebamo nastaviti. Ako ovako nastavimo, uspjeh je zajamčen. Momčad je ujedinjena, jedna smo obitelj koja se bori za isti cilj. Sada nam stižu najteže utakmice i moramo biti spremni'', rekao je Rakitić nakon sjajne predstave u La Coruni.

Barcelonu već u srijedu čeka novi okršaj s Atleticom na Camp Nouu. Nedavno su slavili u prvenstvu, a sada slijede dva nova teška ogleda u Kupu kralja.

''Imao 23 igrača i svatko može igrati. Normalno je da svi žele igrati, ali imamo povjerenje u trenera i njegove zamisli'', poručio je Rakitić.

Novi dvoboj Mandže i Rakete za samo dva dana. Jedva čekamo…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider