Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šuškanja na Otoku

Rakitić iz Barce u Manchester, Liverpool dovodi zvijezdu Chelseaja?

Pregled najnovijih glasina u zimskom prijelaznom roku sadrži i onu o odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji počeli su sve više pisati o dolasku Ivana Rakitića u Premier ligu. Navodno za njega postoji interes u Manchesteru. Oba se kluba iz ovog grada, piše Daily Express, zanimaju za usluge hrvatskog veznjaka. Prvo se spominjao interes Cityja, a sada je navodno i Louis Van Gaal pokazao zanimanje.

Englezi pišu kako Rakitić nije zadovoljio ukus Luisa Enriquea koji ga ostavlja na klupi u najvažnijim utakmicama i sele ga iz Katalonije. No, Rakitić bi iz Barcelone mogao tek za godinu dana. Ukoliko u međuvremenu ne sruše nekako odluku FIFA-e o zabrani transfera.

Liverpool traži novog vratara jer Brendan Rodgers više ne vjerujere Mignoletu. Navodno je dogovren Meksikanac Ochoa koji nije uspio izboriti 'jedinicu' u Malagi, a mnogi su njegove obrane na SP-u proglasili pukom srećom. Sada se pak pojavila vijest kako bi Redsi doveli na posudbu Petra Čecha, što bi bilo možda pametnije.

Piše se i o odlasku Davida De Gee u Real Madrid, ali nije jasno zašto bi Madriđani 'ukrali' mladog Španjolca Unitedu za rekordnih 40 milijuna eura (za vratara) kad su ovog ljeta doveli Keylora Navas koji sad grije klupu zbog Ikera Casillasa.

Tottenham pak i dalje traga za srećom, a nova meta im je zvijezda Porta Jackson Martinez, dok David Moyes u Real Sociedadu sanja Adnana Januzaja, pišu engleski mediji…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider