Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodak posvetio navijačima

Rakitić nakon novog gola usporedio Pepovu i Enriqueovu Barcu

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, strijelac pogotka za Barcelonu u pobjedi od 6-1 nad Celtom iz Viga, istaknuo je da uživa igrati u tako moćnoj momčadi, a gol je posvetio svojim obožavateljima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Zadovoljstvo je moći uživati u momčadi kao što je ova“, naglasio je Rakitić u nedjelju nakon utakmice kojom se Barcelona zadržala na vrhu španjolskog prvenstva.

Rakitić je zabio svoj treći gol ove sezone u 85. minuti kada je lobom prebacio istrčalog vratara gostiju za 5-1.

„Ovaj gol je za više od četiri milijuna vas koji činite obitelj na Instagramu. Nadam se da ste uživali u proslavi“, poručio je 27-godišnji vezni igrač nakon visoke pobjede Barcelone.

Upitan da usporedi Barcelonu pod vodstvom sadašnjeg trenera Luisa Enriquea i prethodnika Pepa Guardiole, čiji je nepobjedivi niz dostignut, hrvatski reprezentativac je odgovorio kako je „patio kao protivnički igrač u vrijeme Guardiole te da jedino može reći da je sretniji što igra za Barcelonu nego protiv nje“.

„Momčad je bila velika pod Pepom, a takva je i ova naša. Možemo biti jako zadovoljni onime što radimo“, istaknuo je.

Barcelona je prošli tjedan pobjedom nad Valencijom ušla u finale Španjolskog kupa, pa će u finalu igrati protiv njegovog bivšeg kluba Seville. Zasad nije određeno gdje će se igrati ta utakmica.

„Svejedno mi je gdje će se igrati, no nadam se stadionu sa što je moguće većim kapacitetom kako bi puno navijača moglo prisustvovati susretu“, zaključio je. Od dolaska u Barcelonu Rakitić je osvojio pet od mogućih šest naslova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider