Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodak odluke

Queens Park Rangers produžio ugovor sa svojim junakom

Iako je postigao samo 11 pogodaka od svog dolaska u redove Queens Park Rangersa, onaj jedan koji je vratio klub u premierligaško društvo bio je dovoljan da Bobby Zamora potpiše produljenje ugovora za još jednu godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Bobby Zamora je u QPR stigao iz Fulhama u siječnju 2012. godine nakon čega je nizom ozljeda doveo svoj položaj u klubu u pitanje. Ipak, status junaka koji je ponio u svibnju postigavši odlučujući pogodak u susretu između Derby Countyja i QPR-a, koji je na Wembleyju odlučivao koji će klub imati premierligaški status u nadolazećoj sezoni, pomogao je 33-godišnjem napadaču produljiti karijeru u klubu.

"Presretan sam. Otkad sam u QPR-u bilo je uspona i padova. Počeo sam dobro, a potom su se nanizale ozljede koje su me spriječile da igram na razini kojoj sam želio. Krajem sezone, nakon što sam se vratio na travnjake, činilo mi se da svoj posao odrađujem dobro. Zadovoljan sam time što sam ponovno spreman i u prilici dokazati se u najboljoj ligi svijeta", izjavio je klupski suigrač hrvatskog nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara i dodao:

"I dalje osjećam da se moram dokazati navijačima, ali i da i dalje imam ono što je potrebno da to napravim. Zato se tome i radujem."

QPR započinje sezonu u engleskom nogometnom prvenstvu gostovanjem kod Hull Cityja 16. kolovoza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider