Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odigrali hajdučki

Pušnik stišava euforiju, posebno istaknuo jedno ime

Trener Hajduka bio je sretan i ponosan nakon uvjerljive pobjede u Ukrajini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Taktički disciplinirano i vrlo zrelo je Hajduk odigrao u gostima kod Oleksandrije za tri gola prednosti uoči uzvrata na Poljudu.

Pitanje prolaska u četvrto pretkolo (play-off) praktički je riješeno, ali trener Marijan Pušnik u prvoj reakciji poslije utakmice naglasio je kako je ovo tek prvi dio obračuna s Ukrajincima.

"Iskrene čestitke igračima na izvanrednom drugom poluvremenu i vrlo vrijednoj i uvjerljivoj pobjedi. Bilo je ovo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije, čekamo sada uzvrat na punom Poljudu. Ali, u mislima nam je sada samo nedjeljno gostovanje protiv RNK Splita gdje trebamo potvrditi ovu pobjedu", izjavio je Pušnik.

'Kalinić je bio fantastičan'

Na press konferenciji još je dodao:

"Čekamo uzvrat na našem punom Poljudu i to nas ispunjava ponosom. Sve vas ovdje volio bih vidjeti na Poljudu, da dođete u prelijepi Split i vidite utakmicu pred 35.000 naših navijača", poručio je Ukrajincima Pušnik.

Posebno se osvrnuo na jedno ime.

"Lovre Kalinić je bio fantastičan, naš kapetan je pokazao reprezentativnu klasu", rekao je Pušnik, prenosi Slobodna Dalmacija.

Prvijenci ljetnih pojačanja

Ovu utakmicu pamtit će Marko Ćosić i Ante Erceg, ovoljetna pojačanja Hajduka koji su postigli prve golove u bijelom dresu.

"Najvažnije je bilo otpustiti kočnice kad smo zabili prvi gol, presretni smo, ovo je velika pobjeda", kazao je Ćosić, a Erceg se nadovezao:

"Veselim se revanšu pred prepunim stadionom, ovaj uspjeh nam je poticaj za dalje."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider