Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho još 'ujeda'

Pukla nova afera u Madridu: Zaratili 'tumor' i 'balvan' Reala!

Jose Mourinho napustio je Real Madrid prije više od godinu dana, ali čini se da je njegov duh ostao na Santiago Bernabeuu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je konačno uknjižio 'la decimu', ali svađe i razmirice i dalje potresaju momčad Reala koja se još uvijek dijeli na 'mourinhiste' i 'antimourinhiste'. Mourinho je otišao iz Madrida, ali ostavio sjeme razdora u „kraljevskoj svlačionici“.

Nova afera pukla je nakon skandalozne "prepiske" na društvenim mrežama između kapetana Ikera Casillasa i Alvara Arbeloe, koji su u lošim odnosima već duže vrijeme. Zna se da je Casillas bio u otvorenom konfliktu s Mourinhom dok je Arbeloa pripadao klanu koji je podržavao portugalskog stručnjaka.

Casillas je „lajkao“ post na stranici Realovih navijača na Instagramu u kojem je oštro kritiziran Casillasov suparnik i konkurent za prvog vratara Reala Diego Lopez.

U jednoj od točaka kritike spomenut je i Arbeloa, koji je ozlijedio Casillasa na treningu zbog čega je ovaj morao dugo pauzirati i od tada se nije vratio u staru formu. Autor teksta nazvao je Arbelou, u slobodnom prijevodu, „balvanom“ od braniča, a Casillas je „lajkao“ taj post, što je ovoga toliko razjarilo da je uzvratio objavom tweeta na knjigu koja je objavljena na portalu „Madridismo Subversivo“ i bavi se Mourinhovom erom u Realu.

U knjizi je Casillas označen kao glavni negativac, „krtica“ koja je iznosila u javnost „prljavo rublje“, čak je nazvan tumorom Real Madrida.

Arbeloa se danas preko Twittera ispričao Casillasu. Ne zna se je li to učinio pod pritiskom čelnika kluba, ali u poruci je nemušto naveo kako spomenuta knjiga ima 98 stranica, a on ju je tweetao, kaže, a da je nije pročitao. Ispada da je Arbeloa jedan od rijetkih u Španjolskoj koji nije znao o čemu je riječ u knjizi. Prilično prozirna isprika koju ne bi "kupila" ni djeca u vrtiću.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider