Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nešto se 'kuha'

Kao da poraz od Reala nije dovoljan: Barca u novim problemima

Stigla je i službena potvrda da je nogometni moćnik spreman iskeširati 193 milijuna eura za Neymara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se bliži ljeto brazilska nogometna zvijezda Neymar postaje sve traženija 'roba' među klupskim moćnicima. Posljednji u nizu koji se službeno javio da bi vrlo rado doveo dašak brazilske sambe u grad je pariški PSG.

Francuski L'Equipe je u svom najnovijem izdanju pustio priču da je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi zagrizao za Neymara i da je spreman ponuditi visinu otkupne klauzule Barceloni koja iznosi 193 milijuna eura. Vijest je za francuski dnevni list potvrdio Neymarov menadžer Wagner Ribeiro.

PSG će idućeg ljeta morati u šoping i tražit će veliko i jako ime. Razlog je vjerojatni odlazak najboljeg igrača kluba Zlatana Ibrahimovića, koji se gotovo sigurno sprema na odlazak u Premierligu. Osim Neymara, PSG na svojoj listi želja ima Edena Hazarda, Garetha Balea pa čak i Cristiana Ronalda.

Naznake da bi Neymar mogao otići iz Barcelone, točnije iz Španjolske, dao je njegov otac, koji je zaprijetio da će odvesti svojeg sina u drugu državu ukoliko ih španjolske vlasti ne ostave na miru. Podsjetimo, Brazilca vlasti 'maltretiraju' da je utajio poveću svotu novaca.

Recimo i da Barcelona trenutno pregovara o produljenju ugovora s brazilskim napadačem, ali je očito negdje zapelo. Za razliku od Barcelone koja je financijski limitirana, PSG nema nikakvih problema da Neymara učini najplaćenijim nogometašem svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider