Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Pogbe, sad još i ovo...

PSG složio plan kako napraviti "otimačinu" Realu: Zidaneu se ovo neće svidjeti!

Vodeći su na ljestvici, dobro su krenuli i u Ligi prvaka, ali PSG to ne zadovoljava i gledaju kako se pojačati.

Galerija PSG (Foto: AFP) Paul Pogba i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Florentino Perez (Foto: AFP)

PSG je više-manje odradio sve što se od njega očekivalo u dosadašnjem tijeku sezonu.

Doduše, nitko se nije nadao da će u Ligue 1 imati dva poraza u prvih 10 kola, ali za njih je najvažnija spoznaja da su tamo gdje moraju biti - na vodećoj poziciji, s pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog.

Ligu prvaka su otvorili torpediranjem Real Madrida u prvom kolu i minimalnom pobjedom u gostima kod Galatasarayja što znači da poslije dva kola imaju prilično lagodnu situaciju, s obzirom da su Madriđani podijelili bodove s Club Bruggeom, klubom koji će u trećem i četvrtom kolu igrati protiv Parižana.

Što će reći Tottenham?

Premda rezultatski ide sve po planu, a u klubu su im ostali i Neymar i Kylian Mbappe, u Parku prinčeva ipak gledaju kako dodatno pojačati momčad.

Velika želja trenera Thomasa Tuchela je jedan pravi razigravač, ofenzivni vezni, a pronašli su ga, kako pišu španjolski i francuski mediji, u Christianu Eriksenu.

Danskom reprezentativcu na kraju ove sezone istječe ugovor s Tottenhamom i već je u nekoliko navrata dao do znanja kako ga ne želi potpisati novi te da smjera otići. Hoće li to biti na ljeto bez odštete ili u zimskom prijelaznom roku za nekakav iznos, ovisit će ponajviše o Tottenhamu i njihovoj spremnosti da prihvate ponude koje će slati zainteresirani klubovi.

Draxler i Paredes na izlaznim vratima

Kako bi ispoštovali UEFA-in financijski fair-play prilikom dovođenja Eriksena, a dobrim dijelom i zato jer na njih dvojicu dugoročno ne računaju, u PSG-u su se odlučili riješiti Juliana Draxlera i Leandra Paredesa.

Draxler je prije dvije i pol godine za 36 milijuna eura doveden iz Wolfsburga, ali se nikako nije uspio nametnuti.

Slična priča je s Paredesom, s tim da je on došao tek nedavno, u siječnju ove godine, za 40 milijuna eura stigao iz Zenita.

Ponuda za njih neće nedostajati, a onda će PSG i službeno krenuti u "operaciju Eriksen".

Perez odbio dovesti Pogbu, a sad još i ovo

Ukoliko ga uspiju dovesti, nanijet će još jedan udarac Realu i njihovom treneru Zinedineu Zidaneu koji posebno inzistira na dovođenju Eriksena nakon što je postalo jasno da od transfera Paula Pogbe iz Manchester Uniteda neće biti ništa.

Predsjednik Florentino Perez ne želi platiti onoliko koliko United traži, a i Pogbi se ne žuri s obzirom na astronomsku plaću koju ima na Old Traffordu pa je Eriksen postao puno dostupnija meta, tim više što mu istječe ugovor s Tottenhamom.

PSG je dakle puno bliži broju jedan u skupini A, a čini se kako bi mogao odnijeti i veliku pobjedu nad Realom na nogometnoj tržnici...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider