Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Uh, kakva utakmica

VIDEO Spektakularni sudar u Parizu: PSG bez Ibre nokautirao Barcu!

Najzanimljiviji dvoboj večeri u Ligi prvaka igrao se na Parku prinčeva.

PSG je pobijedio Barcelonu 3:2 u dvoboju drugog kola skupine F Lige prvaka.

Maribor kreirao novu senzaciju, Totti utišao Manchester!

Barceloni su ovo prvi pogoci koje je primila u sezoni, ujedno i prvi poraz (u prvenstvu su na učinku od pet pobjeda i jednog remija, a u prvom kolu Lige prvaka su svladali APOEL) dok su Parižani nakon remija s Ajaxom u prvom kolu upisali prvi trijumf.

Već su prve minute naznačile da bismo mogli gledati festival pogodaka. PSG je krenuo s visokim pritiskom na Barcu koja se nije najbolje snašla, a na prvi pogodak trebalo je čekati manje od 10 minuta. Nakon prekida je ubacio Lucas Moura, David Luiz u sredini šesnaesterca primiruje loptu i prizemno pogađa donji lijevi kut Barcelonina gola.

Samo dvije minute kasnije Barcelona poravnava u munjevitoj akciji koju lijepim udarcem okrunjuje Lionel Messi na asistenciju Andresa Inieste. Došli su Katalonci do daha nakon toga, ali ponovno je jedna dekoncentracija u obrani bila kobna. Ubačaj iz kuta na drugu vratnicu loše je procijenio naš Ivan Rakitić, ali i Marc-Andre ter Stegen pa se najniži čovjek na terenu, Marco Verratti samo naklonio i glavom pogodio nebranjenu mrežu.

Do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao, a početak nastavka bio je jednako uzbudljiv kao i prvih 15-ak minuta susreta. Blaise Matuidi u 54. postiže treći pogodak za PSG (ponovno je naivna bila obrana Barcelone, ubacio je Van der Wiel, a francuski reprezentativac utrčava na drugoj vratnici ispred Danija Alvesa i donosi prednost od dva gola koja nije dugo potrajala.

Opet se Barca vraća nakon samo dvije minute, centaršut je bio s desne strane, nakon nespretne reakcije PSG-ovih stopera Neymar je primio loptu na prsa i pogodio daljnji kut Siriguova gola.

Najbolju priliku da ostane neporažena Barcelona je imala u 82. minuti kada je Munir centrirao s desne strane prema usamljenom Jordiju Albi koji puca iz prve, ali Marquinhos mu je ušao u šut i spriječio pogodak. Tri minute kasnije Munir je opalio s 20 metara, Sirigu je već bio svladan, ali vratnica je spasila PSG.

Dodajmo kako je naš Ivan Rakitić na terenu ostao do 69. minute kada ga je zamijenio Xavi. Nije to bio onaj Rakitić koji je u zadnja dva kola Primere oduševio Španjolce, imao je dosta krivih dodavanja i s razlogom ga je Luis Enrique mijenjao.

Na drugoj utakmici APOEL i Ajax odigrali su 1:1, a oba pogotka su pala u prvom poluvremenu. U 28. minuti Danac Lucas Andersen doveo je Kopljanike u vodstvo, ali samo tri minute kasnije Ciprani poravnavaju, zabio je iz jedanaesterca Brazilac Gustavo Manduca.

Golove utakmice PSG - Barcelona možete pogledati OVDJE.

Skupina F:

Apoel N.-Ajax 1:1 (Manduca 31pen/Andersen 28)

PSG-Barcelona 3:2 (David Luiz 10, Verratti 26, Matuidi 54/Messi 12, Neymar 56)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider