Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slijedi derbi s Hajdukom

Prvijenac Roga u dresu Dinama: Remi bez Mamića na klupi!

U posljednjoj pripremnoj utakmici prije početka sezone Dinamo je u Murskoj Soboti remizirao 2:2 s ukrajinskom Zorjom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najskuplje pojačanje u povijesti Dinama Marko Rog postigao je prvi gol za svoj novi klub. Rog je zabio atraktivan pogodak u 76. minuti. Pjaca je prošao i proigrao Roga, a ovaj sa 17 metara pogađa mrežu suparnika za 2:2.

Zorja je povela golom Khomchenoskyyog u 53. minuti, a Soudani je izjednačio dvije minute kasnije. Lipartia je u 66. minuti ponovno doveo u vodstvo Ukrajince, a potom je Rog na opisani način postavio konačan rezultat.

Dinamo je ovom utakmice okončao pripreme u Sloveniji i večeras se vraća u Zagreb. Momčad će imati dva dana odmora, treninzi se nastavljaju u srijedu, a potom slijedi derbi s Hajdukom na Maksimiru. Početna momčad protiv Zorje najvjerojatnije će krenuti od prve minute i protiv Hajduka.

Bila je to prva utakmica Dinama bez glavnog trenera Zorana Mamića koji se nalazi u istražnom zatvoru. Dinamo su vodili Mamićevi pomoćnici Damir Krznar i Igor Cvitanović.

GNK Dinamo – FC Zorya 2:2 (0:0)

Dinamo: Eduardo - Pinto (od 46. Matel), Šimunović, Taravel, Pivarić - Ademi, Machado - Soudani, Ćorić, Fernandes - Pjaca; od 60. minute: Ježina - Matel, Benković, Musa, Barišić - Goncalo, Pamić - Olmo, Rog, Cekici - Pjaca

Zorya: Ševčenko - Gordijenko, Kamenyuka, Sivakou, Pyliasky - Grechyshkin, Malinovski - Khomchenoskyy, Opanasenko, Petriak – Ljubenović (još su igrali: Checher, Kalinin, Lipartia, Lukanov, Yarmash, Budkivskyi, Banasevych)

Žuti kartoni: Malinovski (29.)

Strijelci: 1:1 Soudani (55.), 2:2 Rog (76.) / 0:1 Khomchenoskyy (53.), 1:2 Lipartia (66.)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider