Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lacazette opet zabio

Prvi poraz Lyona, Santini promašio jedanaesterac

Lyon poražen je u susretu 3. kola Le Championnata na gostovanju kod Dijona 2-4

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi protivnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, Lyon poražen je u susretu 3. kola Le Championnata na gostovanju kod Dijona 2-4.

Bio je to prvi poraz Lyona ove sezone nakon dvije uvjerljive pobjede na startu prvenstva protiv Caena (2-0) i Nancyja (3-0)

Lyon je u prvom poluvremenu vodio 1-0 i 2-1, no Dijon se oba puta vratio, a potom u nastavku susreta s nova dva gola u potpunosti preokrenuo rezultat za prvu pobjedu sezone.

Golove za Dijon zabili su Frederic Sammaritano (24-11m), Julio Tavares (45+1), Dylan Bahamboula (73) i Pierre Lees-Melou (88), dok su strijelci za goste bili Corentin Tolisso (20) i Alexandre Lacazette (37). Lacazette je u prva tri kola zabio čak šest golova i sasvim sigurno predstavljat će najveću opasnost Dinamu. Hrvatski prvak gostuje u Lyonu 14. rujna.

Napadač Caena Ivan Santini promašio je kazneni udarac u susretu protiv Bastije, međutim izvukli su ga suigrači ostvarivši pobjedu 2-0. Golove su zabili Julien Feret (64) i Herve Bazile (90+3). Santini je promašio kazneni udarac u 43. minuti.

Na ljestvici vode Guingamp i Nica sa po sedam bodova, PSG je treći s bodom i utakmicom manje, a po šest bodova imaju i Lyon, Caen i Metz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider