Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Ususret Interu

Prvenstvo je najbitnije: 'Moramo osvajati bodove da bismo opet bili tu'

Par dana nakon spektakla u Ligi prvaka na Allianz Areni Dinamo u subotu, 18:00, gostuje u Zaprešiću kod Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić bio je na konferenciji za medije i najavio susret.

''Čeka nas nastavak prvenstva, naša realnost i ono što je najbitnije, a to je osvajati bodove kako bismo opet bili tu gdje smo sada. Imaju jednog od najboljih trenera u ligi, skupili su puno bodova u zadnje vrijeme, odlično stoje i jako su dobro organizirana momčad koja nam može stvoriti probleme'', rekao je trener Dinama o Interu pa nastavio:

''Henriquez ima kartone, Pjaca će vjerojatno dobiti zasluženi odmor, a bit će i promjena u sredini terena'', nastavio je Mamić kojem će dobro doći reprezentativna pauza:

''Sigali i Pinto se dobro oporavljaju i Ivo je mogao čak već i sutra igrati, ali nismo htjeli riskirati. On će sigurno biti spreman nakon pauze, a mogu reći da će vrlo vjerojatno i Sigali biti među kandidatima za utakmice koje dolaze.''

Modri su u srijedu na Allianz Areni u Ligi prvaka doživjeli poraz nakon točno 307 dana:

''Već kada je serija prekinuta onda je mi je drago da je bilo protiv Bayerna. Bilo je to najbolje moguće predavanje. Mi vjerojatno nikada nećemo biti na takvom nivou, ali u skladu s našim mogućnostima trebamo stremiti "jedan-dva" igri, brzim otvaranjima i ostalome što su oni doveli do savršenstva. Igraju jednostavno i s malo dodira, brzo se kreću, mijenjaju pozicije, stoperi im pucaju s naših 20 metara... Treba biti pametan i na svom nivou kopirati što je više moguće'', izjavio je strateg Dinama pa se prisjetio osjećaja nakon manje od pola sata kada je na semaforu pisalo 4:0:

''Naravno da nije ugodno primiti četiri gola u 15-ak minuta; nismo na to naviknuti iako smo igrali protiv Bayerna. Velim, nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna.''

U drugoj skupini naše utakmice Olympiacos je dobio 3:2 u Londonu, bodovno se izjednačio s Modrima, a Topnike ostavio na nula bodova:

''Da ste me prije pitali rekao bih da je bolje da dobije Arsenal. S druge strane mi je drago je da je ovako završilo jer se stvarala slika je Olympiacos loš, a to nije istina jer se radi o sjajnoj ekipi i bit će nam jako teško'', kazao je Mamić pa zaključio:

''Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i koncentrirani smo na Inter.''

Modri utakmicom u Zaprešiću zaključuju još jedan ciklus, nakon subote momčad će imati nekoliko slobodnih dana, a brojni reprezentativci će se priključiti svojim nacionalnim selekcijama diljem svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider